Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne, dodające energii śniadanie na słodko.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3402
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 809
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3402
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 107
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 153
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 368
Składniki
Mleko wlewamy do miski, dodajemy mąkę, wbijamy jajko.
Dodajemy szczyptę soli i cukier waniliowy.
Wszystkie składniki dokładnie ubijamy najlepiej trzepaczką.
Na patelni rozgrzewamy (łyżkę) oleju do smażenia.
Smażymy naleśniki.
Gotowe naleśniki smarujemy cienko nutellą.
Banany obieramy ze skóry i kroimy w plasterki. Kładziemy plasterki na posmarowane nutellą naleśniki i zawijamy je. Smacznego!!!