Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, pożywne, dodające energii śniadanie na słodko.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16437
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5279
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11956
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16437
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5279
Składniki
Mleko wlewamy do miski, dodajemy mąkę, wbijamy jajko.
Dodajemy szczyptę soli i cukier waniliowy.
Wszystkie składniki dokładnie ubijamy najlepiej trzepaczką.
Na patelni rozgrzewamy (łyżkę) oleju do smażenia.
Smażymy naleśniki.
Gotowe naleśniki smarujemy cienko nutellą.
Banany obieramy ze skóry i kroimy w plasterki. Kładziemy plasterki na posmarowane nutellą naleśniki i zawijamy je. Smacznego!!!