Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje pyszne, pożywne i zdrowe babeczki owsiane które bardzo często robiłam córką do szkoły jako drugie śniadanie.Wspaniale smakują z jogurtem do picia stanowią smaczne śniadanie nawet dla niejadków.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 77
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Płatki namocz w jogurcie. W misce połącz mąkę, proszek, rodzynki i orzechy. W drugiej misce roztrzep jajko z miodem, olejem i rozgniecionymi bananami, wymieszaj z płatkami.
Połącz ze sobą wszystkie składniki. Ciasto włóż do papilotek do 3/4 wysokości. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Jeśli chcesz możesz wierzch posypać cukrem pudrem. Babeczki idealne do pracy czy szkoły. Smacznego.