Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje pyszne, pożywne i zdrowe babeczki owsiane które bardzo często robiłam córką do szkoły jako drugie śniadanie.Wspaniale smakują z jogurtem do picia stanowią smaczne śniadanie nawet dla niejadków.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1379
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113607
Składniki
Płatki namocz w jogurcie. W misce połącz mąkę, proszek, rodzynki i orzechy. W drugiej misce roztrzep jajko z miodem, olejem i rozgniecionymi bananami, wymieszaj z płatkami.
Połącz ze sobą wszystkie składniki. Ciasto włóż do papilotek do 3/4 wysokości. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Jeśli chcesz możesz wierzch posypać cukrem pudrem. Babeczki idealne do pracy czy szkoły. Smacznego.