Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuje pyszne, pożywne i zdrowe babeczki owsiane które bardzo często robiłam córką do szkoły jako drugie śniadanie.Wspaniale smakują z jogurtem do picia stanowią smaczne śniadanie nawet dla niejadków.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2699
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 176
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2699
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 176
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 233
Składniki
Płatki namocz w jogurcie. W misce połącz mąkę, proszek, rodzynki i orzechy. W drugiej misce roztrzep jajko z miodem, olejem i rozgniecionymi bananami, wymieszaj z płatkami.
Połącz ze sobą wszystkie składniki. Ciasto włóż do papilotek do 3/4 wysokości. Piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Jeśli chcesz możesz wierzch posypać cukrem pudrem. Babeczki idealne do pracy czy szkoły. Smacznego.