Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 657
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1844
Polecam.
Odsłon: 5703
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 657
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1844
Polecam.
Odsłon: 5703
Składniki
Parówki podgrzać na gorącej wodzie, ser pokroić na paski.Parówki naciąć ale nie do końca. Posmarować w środku musztardą i włożyć pasek sera. Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku, spiąć wykałaczką. Ułożyć na blaszce, Skropić stopionym masłem i wstawić na 10 minut do rozgrzanego piekarnika. Kiedy boczek lekko się zarumieni a ser stopi, danie jest gotowe.