Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1241
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 451
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 992
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1241
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 451
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3407
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 992
Składniki
Parówki podgrzać na gorącej wodzie, ser pokroić na paski.Parówki naciąć ale nie do końca. Posmarować w środku musztardą i włożyć pasek sera. Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku, spiąć wykałaczką. Ułożyć na blaszce, Skropić stopionym masłem i wstawić na 10 minut do rozgrzanego piekarnika. Kiedy boczek lekko się zarumieni a ser stopi, danie jest gotowe.