Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste i pyszne śniadanie. Polecam !!!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1950
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1635
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2618
Składniki
Parówki umyć, ponacinać lekko nożem
Ser żółty i pieczarki zetrzeć na tarce ( duże oczka)
parówki włożyć do naczynia żaroodpornego wcześniej polanego oliwą lub olejem
rozgrzać piekarnik do 180 stopni i wstawić parówki, piec ok. 15 minut.
wyjąć parówki z piekarnika i posypać startymi pieczarkami i żółtym serem doprawić i wstawić do pieca. piec tak długo aż ser ółty się zacznie rumienić.
Wyjąć parówki z pieca i podawać gorące z majonezem lub ketchupem. Smacznego !!!!!!!!!!!!