Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kanapek, zarówno na śniadanie jak i kolację.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
*Jaja ugotować na twardo, *Rybę rozdrobnić w misce i wyciągnąć z niej ości, *Ugotowane i ostudzone jaja, oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę, *Dodać majonez lub jogurt, *Całość wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej pół godziny, żeby smaki się przegryzły. *Smacznego!