Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta rybna

Pasta rybna

Autor:

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 52

Dodano:

Odsłon: 4144

Doskonały dodatek do kanapek, zarówno na śniadanie jak i kolację.

Składniki

  • 200g wędzonej ryby, na przykład makreli
  • 4 jaja
  • 4 ogórki kiszone
  • łyżka majonezu lub jogurtu naturalnego
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. *Jaja ugotować na twardo,
    *Rybę rozdrobnić w misce i wyciągnąć z niej ości,
    *Ugotowane i ostudzone jaja, oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę,
    *Dodać majonez lub jogurt,
    *Całość wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej pół godziny, żeby smaki się przegryzły.
    *Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń