Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kanapek, zarówno na śniadanie jak i kolację.
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 751
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3119
Polecam.
Odsłon: 1919
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 751
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3119
Polecam.
Odsłon: 1919
Składniki
*Jaja ugotować na twardo, *Rybę rozdrobnić w misce i wyciągnąć z niej ości, *Ugotowane i ostudzone jaja, oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę, *Dodać majonez lub jogurt, *Całość wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej pół godziny, żeby smaki się przegryzły. *Smacznego!