Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały dodatek do kanapek, zarówno na śniadanie jak i kolację.
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 469
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 535
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10143
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2292
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10008
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 469
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 535
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10143
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 2292
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 10008
Składniki
*Jaja ugotować na twardo, *Rybę rozdrobnić w misce i wyciągnąć z niej ości, *Ugotowane i ostudzone jaja, oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę, *Dodać majonez lub jogurt, *Całość wymieszać i odstawić do lodówki na co najmniej pół godziny, żeby smaki się przegryzły. *Smacznego!