Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z makrelą
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 219
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2996
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4466
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 219
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2996
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4466
Składniki
Z makreli usuń skórę i ości dodaj twaróg i rozgnieść wszystko razem widelcem lub rozdrobnij blenderem na gładko.
Dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, rzodkiewki oraz posiekany szczypiorek.
Dodaj majonez, śmietanę oraz musztardę. Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ulubionym pieczywem.