Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna pasta z makrelą
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 124
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2807
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 913
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 124
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2807
Składniki
Z makreli usuń skórę i ości dodaj twaróg i rozgnieść wszystko razem widelcem lub rozdrobnij blenderem na gładko.
Dodaj pokrojone w drobną kostkę ogórki, cebulę, rzodkiewki oraz posiekany szczypiorek.
Dodaj majonez, śmietanę oraz musztardę. Wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem. Podaj z ulubionym pieczywem.