Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna pasta do pieczywa
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1286
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 773
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1407
Składniki
Fasole przekładam do sita i dokładnie opłukuje z zalewy. Cebule kroje w kosteczkę,smaże na złoto. Rozgniatam widelcem fasole (można blenderem,ja użyłam widelca by pasta miała większe kawałki) dodaje oliwę,przyprawy i gotowe. Wierzch można posypać szczypiorkiem.