Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta z czerwonej fasoli

Pasta z czerwonej fasoli

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 27

Dodano:

Odsłon: 2777

Smaczna pasta do pieczywa

Składniki

3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta z czerwonej fasoli

Przygotowanie

  1. Fasole przekładam do sita i dokładnie opłukuje z zalewy.

    Cebule kroje w kosteczkę,smaże na złoto.

    Rozgniatam widelcem fasole (można blenderem,ja użyłam widelca by pasta miała większe kawałki) dodaje oliwę,przyprawy i gotowe.

    Wierzch można posypać szczypiorkiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń