Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2370
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4468
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1487
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 431
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2370
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4468
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1487
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 431
Składniki
Z ryby zdejmij skórę, oddziel od ości i rozdrobnij.
Ser i rybę przepuść przez maszynkę, połącz z mlekiem (bądź zmiksuj dodając stopniowo jogurt), dodaj otręby, drobno posiekaną natkę, wymieszaj)
Chleb posmaruj pastą i połóż liść sałaty.