Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję pyszne i puszyste naleśniki. Najważniejsze jest, aby używać ciepłych potraw, mleko można nawet podgrzać, aby było bardzo ciepłe, a następnie dodać wszystkie składniki w temperaturze pokojowej.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15172
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4881
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45588
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 749
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22781
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15172
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4881
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45588
Składniki
Weź ciepłe mleko i dodaj do niego wszystkie składniki. Dobrze wymieszaj, przykryj i odstaw na 15-20 minut.
Następnie nie mieszaj i zacznij smażyć na rozgrzanej patelni z olejem roślinnym. Smażyć naleśniki z obu stron na średnim ogniu na złoty kolor. Ułóż je na serwetce, a następnie podawaj z dżemem i kwaśną śmietaną.
Smacznego!