Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję pyszne i puszyste naleśniki. Najważniejsze jest, aby używać ciepłych potraw, mleko można nawet podgrzać, aby było bardzo ciepłe, a następnie dodać wszystkie składniki w temperaturze pokojowej.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Weź ciepłe mleko i dodaj do niego wszystkie składniki. Dobrze wymieszaj, przykryj i odstaw na 15-20 minut.
Następnie nie mieszaj i zacznij smażyć na rozgrzanej patelni z olejem roślinnym. Smażyć naleśniki z obu stron na średnim ogniu na złoty kolor. Ułóż je na serwetce, a następnie podawaj z dżemem i kwaśną śmietaną.
Smacznego!