Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
(1 szt./20 kalorii)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2421
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4574
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1665
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 513
Składniki
Ser, mąkę, żółtka i słodzidło wymieszać w misce (łyżką). W drugiej misce ubić pianę z białek, przełożyć do "sera" i delikatnie połączyć. Smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu. Nakładać ciasto łyżką, czekać aż pojawią się "dziurki powietrza", przewracać na drugą stronę. Podawałam z pozostałością serka homogenizowanego, ale równie dobrze smakują z musem owocowym, dżemem lub po prostu same.