Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
(1 szt./20 kalorii)
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 385
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 88
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 201
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 762
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 385
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 531
Składniki
Ser, mąkę, żółtka i słodzidło wymieszać w misce (łyżką). W drugiej misce ubić pianę z białek, przełożyć do "sera" i delikatnie połączyć. Smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu. Nakładać ciasto łyżką, czekać aż pojawią się "dziurki powietrza", przewracać na drugą stronę. Podawałam z pozostałością serka homogenizowanego, ale równie dobrze smakują z musem owocowym, dżemem lub po prostu same.