Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
(1 szt./20 kalorii)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15246
Składniki
Ser, mąkę, żółtka i słodzidło wymieszać w misce (łyżką). W drugiej misce ubić pianę z białek, przełożyć do "sera" i delikatnie połączyć. Smażyć na rozgrzanej patelni bez tłuszczu. Nakładać ciasto łyżką, czekać aż pojawią się "dziurki powietrza", przewracać na drugą stronę. Podawałam z pozostałością serka homogenizowanego, ale równie dobrze smakują z musem owocowym, dżemem lub po prostu same.