Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić z suchymi bułkami ? jak jest dobrze i smacznie wykorzystać ?
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13273
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4897
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13273
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5802
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7450
Składniki
Bułkę kroimy na kanapki. Jajko roztrzepujemy dodajemy do niego troszkę soli i ulubione przyprawy(my daliśmy przyprawę do gyrosa i smakowało fantastycznie). Następnie kanapki maczamy w jajku i smażymy na rozgrzanym oleju lub innym tłuszczu aż kanapki z obydwu stron będą złote.
Można na górę położyć ser i polać ulubionym sosem lub zjeść bez dodatków.