Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Co zrobić z suchymi bułkami ? jak jest dobrze i smacznie wykorzystać ?
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8485
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 546
Składniki
Bułkę kroimy na kanapki. Jajko roztrzepujemy dodajemy do niego troszkę soli i ulubione przyprawy(my daliśmy przyprawę do gyrosa i smakowało fantastycznie). Następnie kanapki maczamy w jajku i smażymy na rozgrzanym oleju lub innym tłuszczu aż kanapki z obydwu stron będą złote.
Można na górę położyć ser i polać ulubionym sosem lub zjeść bez dodatków.