Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetny początek dnia.Idealne, syte i zdrowe śniadanie.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 538
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 765
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Robimy sos guacamole a więc obieramy awokado i rozgniatamy widelcem. Wrzucamy do miseczki i skrapiamy limonką lub cytryną. Dodajemy posiekany czosnek i papryczkę chili. Doprawiamy solą, dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy niewielka ilość tłuszczu i rozbijamy jajka. Smażymy pod przykryciem aż białko się zetnie a żółtko będzie jeszcze lejące. Chyba,że ktoś woli przysmażone. Chleb tostujemy, nakładamy pastę z awokado i kładziemy jajka. Doprawiamy solą i pieprzem wedle uznania.