Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
świetny początek dnia.Idealne, syte i zdrowe śniadanie.
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3449
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 835
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 18
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3449
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 105
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 835
Składniki
Robimy sos guacamole a więc obieramy awokado i rozgniatamy widelcem. Wrzucamy do miseczki i skrapiamy limonką lub cytryną. Dodajemy posiekany czosnek i papryczkę chili. Doprawiamy solą, dokładnie mieszamy. Na patelni rozgrzewamy niewielka ilość tłuszczu i rozbijamy jajka. Smażymy pod przykryciem aż białko się zetnie a żółtko będzie jeszcze lejące. Chyba,że ktoś woli przysmażone. Chleb tostujemy, nakładamy pastę z awokado i kładziemy jajka. Doprawiamy solą i pieprzem wedle uznania.