Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowe kanapki są wspaniałym pomysłem na leniwe poranki podczas wakacji.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22719
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15082
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4824
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45240
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 700
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22719
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15082
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4824
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45240
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 700
Składniki
Posmaruj kromki chleba masłem z obu stron. Pokrój obmyte wcześniej truskawki w plasterki i połóż je na kanapce.
Następnie posmaruj wierzch kanapki miodem i piecz przez około 10 min. w piekarniku, przy temperaturze 160 stopni. Podczas czekania rozpuść w mleku około 5 kostek czekolady w rondelku. UWAGA! Mleka nie może być za dużo, gdyż wyjdzie nam mleko czekoladowe. Łyżka, półtora mleka powinno starczyć.
Po wyjęciu z piekarnika posmaruj kromki roztopioną czekoladą.