Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Truskawkowe kanapki są wspaniałym pomysłem na leniwe poranki podczas wakacji.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113074
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 457
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 799
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 599
Składniki
Posmaruj kromki chleba masłem z obu stron. Pokrój obmyte wcześniej truskawki w plasterki i połóż je na kanapce.
Następnie posmaruj wierzch kanapki miodem i piecz przez około 10 min. w piekarniku, przy temperaturze 160 stopni. Podczas czekania rozpuść w mleku około 5 kostek czekolady w rondelku. UWAGA! Mleka nie może być za dużo, gdyż wyjdzie nam mleko czekoladowe. Łyżka, półtora mleka powinno starczyć.
Po wyjęciu z piekarnika posmaruj kromki roztopioną czekoladą.