Do góry

Śniadania Przepis na:

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem.

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem.

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 7

Dodano:

Odsłon: 1174

Idealny na śniadanie.

Składniki

  • twarożek biały półtłusty 250 g
  • 5-6 rzodkiewek
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz czarny
  • jogurt naturalny lub śmietana 18 % lub 30%
1-2 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Twarożek rozgniatamy widelcem, następnie myjemy i odcinamy końcówki rzodkiewek, siekamy szczypiorek i rzodkiewki oraz dodajemy do twarożku. Całość mieszamy i dodajemy śmietanę 18% lub jogurt naturalny. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń