Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami kapuśniak lekko się zakwasza koncentratem pomidorowym, ja dzisiaj dodałem soku z kiszonych buraków, zupełnie spontanicznie i wyszedł nawet fajny smak. Zupa niezwykle prosta w wykonaniu i musi udać się każdemu:-
Cebulkę przesmazamy na maśle i dodajemy do wywaru wraz z warzywami,ziemniakami i kapustą. Dodajemy przyprawy.Gotujemy do miękkości , zdejmujemy z ognia i wlewamy sok z buraków i dodajemy świeżo zmielony pieprz.Na talerz dodałem pietruszkę i koperek.
Ta zupa spokojnie może robić za drugie danie. Mięsny dodatek czyni Jest spec...
Odsłon: 17258
Bardzo smaczne ciasto, które cały czas jest wilgotne i się nie kruszy. Smakie...
Odsłon: 2093
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 62
Bardzo smaczne ciasto, które cały czas jest wilgotne i się nie kruszy. Smakie...
Odsłon: 2093
Rolady które przygotowałam są inne jak zwykle. Lubię wymyślać coś nowego i d...
Odsłon: 62
Składniki
Cebulkę przesmazamy na maśle i dodajemy do wywaru wraz z warzywami,ziemniakami i kapustą. Dodajemy przyprawy.Gotujemy do miękkości , zdejmujemy z ognia i wlewamy sok z buraków i dodajemy świeżo zmielony pieprz.Na talerz dodałem pietruszkę i koperek.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa na podsmażonych pieczarkach
Zupy
Aromatyczny rosół na skrzydełkach
Zupy
Kapuśniak z młodej, kiszonej kapusty.
Zupy
Pyszne Shio Ramen
Zupa na podsmażonych pieczarkach
Zupa pieczarkowa o bogatym smaku i aromacie, który uzyskamy dzięki podsmażeni...
Odsłon: 132
Aromatyczny rosół na skrzydełkach
Pyszny aromatyczny rosołek na skrzydełkach z kurczaka. Rosół rozgrzewający do...
Odsłon: 1047