Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Ziemniaki obgotowujemy w osolonej wodzie. Następnie ostygnięte ziemniaki,cukinie,marchew i cebule kroimy w cienkie krążki,wsypujemy na patelnie na rozgrzaną oliwę z czosnkiem. Mieszany wszystko dokładnie i dodajemy brokuły.Doprawiamy do smaku ziołami(może być zamiast tego oregano) ,solą i pieprzem. Po ok 10-15 min wszystko jest gotowe.