Do góry

Dania główne Przepis na:

Gulasz z boczniaka

Gulasz z boczniaka

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 35

Dodano:

Odsłon: 1796

Bardzo smaczny i zdrowy.

Składniki

  • 500 g boczniaka
  • 2-3 cebule
  • 1-2 papryki
  • ,lyżka przecieru pomidorowego
  • mąka około 2 łyzek
  • śmietana sól ,pieprz
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrojone grzyby podsmażyć na tłuszczu z cebulą ,dodac pokrojoną paprykę i dusic około 15 min ,dodać przecier pomidorowy ,oraz mąkę roztrzepaną w śmietanie ,doprawić do smaku .Można podawać z chlebem lub kaszą .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

salamba 03 marca 2011 Papryka do grzybów nie pasuje i ten kolor też jest dziwny, w dodatku i mąka i śmietana dla większe ilości kalorii. Ja jestem przeciwna takiej mieszance wybychowej..

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń