Do góry

Zupy Przepis na:

Leniwa kapusta po Warmińsku.

Leniwa kapusta po Warmińsku.

Autor: skorpionek

Przepisów i artykułów: 33 Ocena: 201

Dodano: 10.05.2018

Odsłon: 2401

Leniwa, bo szybka w przygotowaniu, dla troszkę leniwych kucharek :)

Składniki

> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Do gotującej osolonej wody wkładamy wcześniej wymyte mięsa i gotujemy 15 minut, po zebraniu szumu wrzucamy ziele angielskie, liść laurowy, plasterki pora, pokrojone ziemniaki, pokrojoną kapustę i pokrojoną marchew.

  2. Gdy mięso, marchew, kapusta i ziemniaki są miękkie wrzucamy drobno pokrojone, natkę pietruszki, lubczyku i kopru. Gotujemy 2-3 minuty i zupka jest gotowa.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń