Do góry

Przekąski Przepis na:

Pieczeń z gęsi.

Pieczeń z gęsi.

Autor:

Przepisów i artykułów: 52 Ocena: 406

Dodano:

Odsłon: 158

Bardzo smaczna i zdrowa, pieczeń z gęsi.

Składniki

5-6 os. > 60 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Mięsa mielimy, dodajemy wszystkie składniki, i musimy dobrze je wymieszać. Do wyłożonej papierem do pieczenia formy układamy równomiernie dobrze wymieszane mięso, układamy szczelnie i równo, potem bierzemy napełnioną formę i 3-4 razy dobrze musimy stuknąć na czymś twardym, po to żeby mięso ubiło się jeszcze.

  2. Smarujemy gęsim tłuszczem po wierzchu, oraz posypujemy kolorowym pieprzem grubo mielonym. Pieczemy 60 minut w temperaturze 180 stopni Celsjusza.

    Smacznego!!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń