Do góry

Śniadania Przepis na:

Tuńczyk z oliwkami

Przepis dnia 2017-02-11
Tuńczyk z oliwkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 448 Ocena: 8763

Dodano:

Odsłon: 8318

Tuńczyk z oliwkami

Składniki

  • 1 puszka tuńczyka w kawałkach (ja użyłam w oleju)
  • 10 zielonych oliwek bez pestek
  • pół małej czerwonej cebuli
  • 1 łyżka poszatkowanego koperku
  • 1 łyżka oliwy extra virgin
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • sól
  • pieprz
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Tuńczyka odsączamy. Oliwki kroimy w plasterki, cebulę w drobną kostkę. Wszystkie składniki mieszamy ze sobą w misce, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń