Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8427
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 514
Składniki
Zagotowac ok 1,5litra wody z cukrem.Sparzyc cytrynę,pokroic na plasterki,wyjąc pestki.Brzoskwinie obrac ze skóry.Do słoi wrzucic po parę goździków,ułożyc połówki brzoskwiń,dodac po 3 plastry cytryny,zalac wodą i pasteryzowac ok godziny