Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gorąca, słodka, aromatyczna... Idealna na chłodny jesienny wieczór.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 42
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 875
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 42
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 875
Składniki
Do rondla wlewamy mleko i śmietanę, podgrzewamy. Dodajemy posiekaną białą czekoladę, cukier, aromat waniliowy. Mieszamy składniki aż się rozpuszczą. Dolewamy rumu i ponownie mieszamy. Rozlewamy przygotowany gorący napój do szklanek. Można przyzdobić wiórkami ciemnej czekolady.