Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Precz z jesienna chandra! Rozgrzewający napój na ponura jesień:)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7906
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13678
Składniki
Zaparzyć herbatę w 1 litrze wody, dodać cukier i owoce.
Podgrzać na małym ogniu - nie gotować!
Przecedzić i dodać alkohol.
PODAWAĆ BARDZO GORĄCĄ. Smaczności