Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11873
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3577
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11873
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3577
Składniki
Laskę wanilii przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć z niej rdzeń. Do rondelka wlać mleko, dodać kawę , syrop klonowy, krem orzechowo- nugatowy i szczyptę cynamonu. Śmietanę ubić na sztywno, wsypując powoli zagestnik i pozostały cynamon. Gorące mleko z kremem nugatowym lekko ubić, przelać do szklanek. Dodać porcje ubitej śmietany. Udekorować czekoladą.