Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 213
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 432
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 465
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 213
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 432
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 465
Składniki
Laskę wanilii przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć z niej rdzeń. Do rondelka wlać mleko, dodać kawę , syrop klonowy, krem orzechowo- nugatowy i szczyptę cynamonu. Śmietanę ubić na sztywno, wsypując powoli zagestnik i pozostały cynamon. Gorące mleko z kremem nugatowym lekko ubić, przelać do szklanek. Dodać porcje ubitej śmietany. Udekorować czekoladą.