Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 252
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 917
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25167
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 252
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 917
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25167
Składniki
Laskę wanilii przekroić wzdłuż na pół, wydrążyć z niej rdzeń. Do rondelka wlać mleko, dodać kawę , syrop klonowy, krem orzechowo- nugatowy i szczyptę cynamonu. Śmietanę ubić na sztywno, wsypując powoli zagestnik i pozostały cynamon. Gorące mleko z kremem nugatowym lekko ubić, przelać do szklanek. Dodać porcje ubitej śmietany. Udekorować czekoladą.