Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
napój cytrynowy
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2284
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 63
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2284
Maceraty to cenne oleje roślinne z wyciągami z kwiatów, pąków i całych ziół....
Odsłon: 63
Składniki
Pomarańczę i cytrynę obrać, pokroić w kostkę, dodać kwasek cytrynowy i litr wody. gotować 15 min., odstawić, po 6 godz. zmiksować i przetrzeć przeż sito. Do 6 l wody dodać cukier, przegotować i ostudzić. Potem wszystko razem zmieszać.