Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zmrożony napój na te upały to coś o czym chyba marzy każdy. W zeszłym roku zrobiłam wersję z arbuzem i sokiem jabłkowym a dzisiaj wykorzystałam sezonowe truskawki oraz sok ananasowy. Nie miałam kruszonego lodu, więc dodałam całe mnóstwo kostek. Mrozi idealnie!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8282
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8282
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1200
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10033
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4592
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 630
Składniki
Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy do uzyskania gęstego, mrożonego musu. Ja niestety nie miałam kruszonego lodu, a i mój blender by go tez nie skruszył i dodałam kilka kostek.