Do góry

Napoje Przepis na:

Truskawkowe slushy

Truskawkowe slushy

Autor:

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 65

Dodano:

Odsłon: 820

Zmrożony napój na te upały to coś o czym chyba marzy każdy. W zeszłym roku zrobiłam wersję z arbuzem i sokiem jabłkowym a dzisiaj wykorzystałam sezonowe truskawki oraz sok ananasowy. Nie miałam kruszonego lodu, więc dodałam całe mnóstwo kostek. Mrozi idealnie!

Składniki

  • szklanka zamrożonych truskawek
  • szklanka soku ananasowego
  • dużo kostek lodu
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Truskawkowe slushy

Przygotowanie

  1. Wszystkie składniki wrzucamy do blendera i miksujemy do uzyskania gęstego, mrożonego musu. Ja niestety nie miałam kruszonego lodu, a i mój blender by go tez nie skruszył i dodałam kilka kostek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń