Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, chrupiąca bagietka. z orzeźwiającym guacamole i chrupiącym boczkiem.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15037
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 1948
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8824
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3170
Składniki
Bagietka przetnij na pół i podpiecz na oleju.
Natrzyj obie połówki czosnkiem.
Nasmaruj guacamole
Dodaj rukolę (bądź inną salate)
Dodaj plasterki pomidora i dopraw solą i pieprzem według preferencji
Podsmaż boczek na patelni i połóż na papierze. Następnie Dodaj na bagietkę. Zamiast boczku możesz użyć dowolnej szynki.
Dodaj na wierzch mozzarella i rozetnij ja na pół, tak by środek wyciekł. Polej oliwą