Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszna, chrupiąca bagietka. z orzeźwiającym guacamole i chrupiącym boczkiem.
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 108
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3642
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 414
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 288
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2872
Ponieważ w tym roku okoliczne robinie kwitną dość obficie, postanowiłam wypró...
Odsłon: 108
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 3642
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 414
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 288
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2872
Składniki
Bagietka przetnij na pół i podpiecz na oleju.
Natrzyj obie połówki czosnkiem.
Nasmaruj guacamole
Dodaj rukolę (bądź inną salate)
Dodaj plasterki pomidora i dopraw solą i pieprzem według preferencji
Podsmaż boczek na patelni i połóż na papierze. Następnie Dodaj na bagietkę. Zamiast boczku możesz użyć dowolnej szynki.
Dodaj na wierzch mozzarella i rozetnij ja na pół, tak by środek wyciekł. Polej oliwą