Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektowne i naprawde smaczne:)idealnie nadają się na imprezke:)
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12450
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 877
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12450
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 877
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach,cebulkę pokroić w kostkę.Wrzucić razem na patelnie na rozgrzany olej i dusić.Doprawić sola i pieprzem.
Jajka obrać ze skorupek i przeciąć wzdłuż na połówki.Wyjąć żółtka i dodać je do farszu(zetrzeć na tarce ),dokładnie wymieszać(powstanie taka "papka")
W miejscu gdzie były żółtka połówki jajek napełniać farszem (najlepiej robi sie to małą łyżeczką)i ładnie uklepać.
połowe jajek zawsze dekoruje majonezem,a drugą połowe keczupem.