Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
efektowne i naprawde smaczne:)idealnie nadają się na imprezke:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 350
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 369
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 809
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 350
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 45
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 369
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 809
Składniki
Jajka ugotować na twardo.Pieczarki zetrzeć na tarce na grubych oczkach,cebulkę pokroić w kostkę.Wrzucić razem na patelnie na rozgrzany olej i dusić.Doprawić sola i pieprzem.
Jajka obrać ze skorupek i przeciąć wzdłuż na połówki.Wyjąć żółtka i dodać je do farszu(zetrzeć na tarce ),dokładnie wymieszać(powstanie taka "papka")
W miejscu gdzie były żółtka połówki jajek napełniać farszem (najlepiej robi sie to małą łyżeczką)i ładnie uklepać.
połowe jajek zawsze dekoruje majonezem,a drugą połowe keczupem.