Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety można podawać w bułce, sałacie jak i frytek. Będą pyszne zarówno usmażone na patelni jak i grillowane.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7023
Polecam.
Odsłon: 147
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5379
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2604
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 7023
Polecam.
Odsłon: 147
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5379
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2604
Składniki
Na łyżce oleju podsmażamy połowę cebuli i paprykę.
Resztę składników ( z wyjątkiem mąki i oleju :)) łączymy. Formujemy z masy kotleciki w zależności co chcemy osiągnąć na mniejsze lub większe ( jako małe pulpeciki na koreczki lub większe kotleciki do bułki na hamburgera.
Smażymy przez ok 5 min z każdej strony.