Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety można podawać w bułce, sałacie jak i frytek. Będą pyszne zarówno usmażone na patelni jak i grillowane.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7860
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1057
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13619
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7860
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1057
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13619
Składniki
Na łyżce oleju podsmażamy połowę cebuli i paprykę.
Resztę składników ( z wyjątkiem mąki i oleju :)) łączymy. Formujemy z masy kotleciki w zależności co chcemy osiągnąć na mniejsze lub większe ( jako małe pulpeciki na koreczki lub większe kotleciki do bułki na hamburgera.
Smażymy przez ok 5 min z każdej strony.