Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety można podawać w bułce, sałacie jak i frytek. Będą pyszne zarówno usmażone na patelni jak i grillowane.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2505
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1893
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1643
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1581
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2505
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1893
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1643
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1581
Składniki
Na łyżce oleju podsmażamy połowę cebuli i paprykę.
Resztę składników ( z wyjątkiem mąki i oleju :)) łączymy. Formujemy z masy kotleciki w zależności co chcemy osiągnąć na mniejsze lub większe ( jako małe pulpeciki na koreczki lub większe kotleciki do bułki na hamburgera.
Smażymy przez ok 5 min z każdej strony.