Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kotlety można podawać w bułce, sałacie jak i frytek. Będą pyszne zarówno usmażone na patelni jak i grillowane.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3688
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 402
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3127
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 585
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3688
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 260
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 402
Składniki
Na łyżce oleju podsmażamy połowę cebuli i paprykę.
Resztę składników ( z wyjątkiem mąki i oleju :)) łączymy. Formujemy z masy kotleciki w zależności co chcemy osiągnąć na mniejsze lub większe ( jako małe pulpeciki na koreczki lub większe kotleciki do bułki na hamburgera.
Smażymy przez ok 5 min z każdej strony.