Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się również w Wielkanoc.
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 104
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 1117
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 763
Pączki dubajskie to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich, bogatych smaków...
Odsłon: 112
Bardzo smaczna pieczona papryka w oliwie, do sałatek jak również do bezpośred...
Odsłon: 104
Jeśli masz ochotę na szybki, a zarazem wyjątkowo pyszny deser, ten przepis je...
Odsłon: 1117
Z uwielbieniem wspominamy babciną kuchnię. Przywołuje piękne wspomnienia z d...
Odsłon: 763
Pączki dubajskie to prawdziwa uczta dla miłośników słodkich, bogatych smaków...
Odsłon: 112
Składniki
Jajka ugotować i zostawić do ostygnięcia.
Wystudzone jajka przekroić na pół (wzdłuż). Delikatnie wyciągnąć żółtka, przełożyć na talerzyk lub do miseczki, dodać ok. 2 łyżeczki musztardy i łyżeczkę majonezu oraz sól i pieprz. Dokładnie rozgnieść widelcem i wymieszać wszystkie składniki. Następnie delikatnie ponakładać żółtka do białek łyżeczką. Przystroić według upodobań. Ja użyłam oliwek, pomidorków koktajlowych oraz rukoli.