Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się również w Wielkanoc.
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16905
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Gnocchi w sosie pomidorowym to obiadowa klasyka wprost ze słonecznej Italii....
Odsłon: 16905
Pyszna tarta z owocami lata to radość dla oczu i rozkosz dla podniebienia! :)
Odsłon: 506
Składniki
Jajka ugotować i zostawić do ostygnięcia.
Wystudzone jajka przekroić na pół (wzdłuż). Delikatnie wyciągnąć żółtka, przełożyć na talerzyk lub do miseczki, dodać ok. 2 łyżeczki musztardy i łyżeczkę majonezu oraz sól i pieprz. Dokładnie rozgnieść widelcem i wymieszać wszystkie składniki. Następnie delikatnie ponakładać żółtka do białek łyżeczką. Przystroić według upodobań. Ja użyłam oliwek, pomidorków koktajlowych oraz rukoli.