Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się również w Wielkanoc.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2423
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1250
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2423
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1250
Składniki
Jajka ugotować i zostawić do ostygnięcia.
Wystudzone jajka przekroić na pół (wzdłuż). Delikatnie wyciągnąć żółtka, przełożyć na talerzyk lub do miseczki, dodać ok. 2 łyżeczki musztardy i łyżeczkę majonezu oraz sól i pieprz. Dokładnie rozgnieść widelcem i wymieszać wszystkie składniki. Następnie delikatnie ponakładać żółtka do białek łyżeczką. Przystroić według upodobań. Ja użyłam oliwek, pomidorków koktajlowych oraz rukoli.