Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka musztardowe to zdrowa propozycja na kolację, dobrze sprawdzą się również w Wielkanoc.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17740
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15507
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6734
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17740
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1833
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15507
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6734
Składniki
Jajka ugotować i zostawić do ostygnięcia.
Wystudzone jajka przekroić na pół (wzdłuż). Delikatnie wyciągnąć żółtka, przełożyć na talerzyk lub do miseczki, dodać ok. 2 łyżeczki musztardy i łyżeczkę majonezu oraz sól i pieprz. Dokładnie rozgnieść widelcem i wymieszać wszystkie składniki. Następnie delikatnie ponakładać żółtka do białek łyżeczką. Przystroić według upodobań. Ja użyłam oliwek, pomidorków koktajlowych oraz rukoli.