Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka , smaczna i tradycyjna przekąska , idealna na spotkania towarzyskie czy niespodziewanych gości .
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10664
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 207
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 181
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 755
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10664
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 207
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 181
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 755
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź , obierz i przekrój na pół . Majonez wymieszaj z solą i pieprzem . Szczypiorek posiekaj . Na każdej połówce jajka połóż łyżeczkę majonezu , wierzch posyp szczypiorkiem .
Jeśli chcesz do majonezu możesz dodać dwie łyżki ketchupu .