Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5250
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30992
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3672
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5250
Składniki
placek smarujemy majonezem lub serkiem topionym kto co woli, nastepnie na jedna polowe placka ukladamy wedline, ser ,salate, pokrojone w paseczki papryke, posypujemy szczypiorkiem.
kladziemy wszystkiego po troszku zeby nam sie udalo to zwinac w rulonik, zawijamy to folia przezroczysta i kladziemy do lodowki na pare godzin, ja zawsze zostawiam to na noc, zeby wszystko do siebie przyleglo. pozniej rozwijamy i kroimy w male kanapeczki.
to jest na jeden duzy placek, ale ja zawsze robie tych plackow wiecej zalezy ile bedzie gosci.