Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8665
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3084
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8665
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3084
Polecam.
Odsłon: 1881
Polecam.
Odsłon: 547
Składniki
Kapustę płuczemy i szatkujemy.
W garnku rozpuszczamy masło, dodajemy kapustę i vegetę. Dusimy na wolnym ogniu około 1 godziny.