Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Powiedzieć o tej potrawie doskonała to mało
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1972
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1650
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2681
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1972
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1650
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2681
Składniki
Karpia pokroić w dzwonka doprawić i usmażyć tak jak na wigilie, obtaczanego w mące. Ułożyć w naczyniu żaroodpornym , na to wrzucić połówki winogron bez pestek i zalać winem. Zapiekać aż wino zacznie wrzeć Podawać jako danie na gorąco Ja do tego nic nie dodaje karp jest tak pyszny , ze nie trzeba psuć smaku