Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska na spotkanie ze znajomymi
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3644
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 473
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 45
Smaczne i proste w przygotowaniu do barszczu czerwonego i nie tylko.
Odsłon: 3644
Przepis tradycyjny na pysznego , o chrupiącej skórce pstrąga, pieczonego w ca...
Odsłon: 466
Składniki
ciasto francuskie kroimy na kwadraty- wielkośc wedle uznania. Na każdym kwadracie kładziemy 2 plasterki salami, kawałek sera-jednego i drugiego, posypujemy przyprawami wg uznania(oregano, bazylia,pieprz,papryka itd). Zlepiamy rogi kierując wszystkie do środka:)Smarujemy rozbełtanym jajkiem. Wkładamy do piekarnika na ok 10-15 min-aż się zarumieni.