Do góry

Przekąski Przepis na:

Makaron z bekonem, serem i szparagami

Przepis dnia 2009-01-08
Makaron z bekonem, serem i szparagami

Autor:

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 543

Dodano:

Odsłon: 8455

Przyjemny w smaku obiad.

Składniki

  • bekon
  • makaron
  • szparagi, 10
  • ser żółty
  • sól i pieprz
  • masło
1-2 os. 15 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Makaron z bekonem, serem i szparagami

Przygotowanie

  1. Ugotuj makaron. Na gorącej patelni podsmaż bekon pokrojony w grubą kostkę aż stanie się miękki, następnie dodać szparagi. Zmieszać makaron z bekonem i szparagami, przyprawić i chwilkę podsmażyć na patelni z żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń