Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-01-2009
Przyjemny w smaku obiad.
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6896
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 124
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6896
Składniki
Ugotuj makaron. Na gorącej patelni podsmaż bekon pokrojony w grubą kostkę aż stanie się miękki, następnie dodać szparagi. Zmieszać makaron z bekonem i szparagami, przyprawić i chwilkę podsmażyć na patelni z żółtym serem.