Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 08-01-2009
Przyjemny w smaku obiad.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1135
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13171
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1135
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1145
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13171
Składniki
Ugotuj makaron. Na gorącej patelni podsmaż bekon pokrojony w grubą kostkę aż stanie się miękki, następnie dodać szparagi. Zmieszać makaron z bekonem i szparagami, przyprawić i chwilkę podsmażyć na patelni z żółtym serem.