Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7467
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2407
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7467
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2407
Składniki
Jajko wbić do miseczki lub szklanki.
Zagotować osoloną wodę z sokiem cytryny lub octem, jajko włożyć delikatnie do gotującej się wody ( jajko po wiedeńsku).
Jajko ze ściętym białkiem ( żółtko może być nie ścięte) przełożyć na plastry szynki parmeńskiej położonej na krzyż i zawinąć. Można podawać z rucolą lub kiełkami.