Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Mąkę, smalec, margarynę , sól, zagnieść z wodą , ciasto wychodzi bardzo plastyczne. odstawić do lodówki na 2 godziny
Przygotować farsz masło ( może być margaryna a nawet ser) wymieszać z czosnkiem i czarnuszką i solą.
Cisto rozwałkować n na kwadraty , nałożyć farsz na środku, zwinąć na rodzaj palucha, Piec 20 minut w temperaturze 200 stopni, do ładnego zarumienienia Posypać startym żółtym serem Pokroić podawać na ciepło lub zimno Smacznego