Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1660
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1447
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1455
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1613
Składniki
Mąkę, smalec, margarynę , sól, zagnieść z wodą , ciasto wychodzi bardzo plastyczne. odstawić do lodówki na 2 godziny
Przygotować farsz masło ( może być margaryna a nawet ser) wymieszać z czosnkiem i czarnuszką i solą.
Cisto rozwałkować n na kwadraty , nałożyć farsz na środku, zwinąć na rodzaj palucha, Piec 20 minut w temperaturze 200 stopni, do ładnego zarumienienia Posypać startym żółtym serem Pokroić podawać na ciepło lub zimno Smacznego