Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 826
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12580
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 972
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 826
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12580
Składniki
Sardynki odsączamy z oleju,usuwamy ogony z kręgosłupem i płetwy grzbietowe. Ugotowane i obrane jajko rozgniatamy widelcem na pastę.Obrany pomidor kroimy w drobną kostkę, i z odrobiną odlanego oleju smażymy na przecier.Wszystko mieszamy dokładnie do uzyskania gładkiej pasty.Doprawiamy pieprzem i solą do smaku.Smacznego.