Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 221
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 111
Składniki
Sardynki odsączamy z oleju,usuwamy ogony z kręgosłupem i płetwy grzbietowe. Ugotowane i obrane jajko rozgniatamy widelcem na pastę.Obrany pomidor kroimy w drobną kostkę, i z odrobiną odlanego oleju smażymy na przecier.Wszystko mieszamy dokładnie do uzyskania gładkiej pasty.Doprawiamy pieprzem i solą do smaku.Smacznego.