Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie dla miłośników grzybów.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Dodać posiekany czosnek, cebulę i grzyby, podsmażyć. W tym samym czasie ugotować makaron w osolonej wodzie. Gdy grzyby będą już miękkie zmniejszyć ogień i dolać śmietankę tak aby powstał gęsty sos. Chwilkę podsmażać, dodając szczyptę soli i pieprzu do smaku. Na koniec dodać bekon. Polać makaron. Smacznego! :)