Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nieskomplikowane poprostu :)
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1724
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15134
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3677
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8928
Składniki
mieso wymieszac z jajkiem surowym,bulka,3 lyzkami wody,posiekaną drobno cebulą,dodac majeranek i pieprz do smaku
polowe masy rozsmarowac w natluszczonej formie,na tym ulozyc jajka na twardo,przykryc reszta masy,polac lyzką stopionego smalcu i piec 45 min.w temperaturze 200 stopni
w trakcie polewac resztą smalcu.Kostke rosolową rozrobic w 3 lyzkach gorącej wody,polac gotową pieczen
odstawic jeszcze na 10 min. do piekarnika,ostudzic i konsumowac :D