Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nieskomplikowane poprostu :)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
mieso wymieszac z jajkiem surowym,bulka,3 lyzkami wody,posiekaną drobno cebulą,dodac majeranek i pieprz do smaku
polowe masy rozsmarowac w natluszczonej formie,na tym ulozyc jajka na twardo,przykryc reszta masy,polac lyzką stopionego smalcu i piec 45 min.w temperaturze 200 stopni
w trakcie polewac resztą smalcu.Kostke rosolową rozrobic w 3 lyzkach gorącej wody,polac gotową pieczen
odstawic jeszcze na 10 min. do piekarnika,ostudzic i konsumowac :D