Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i bardzo smaczne
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15156
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3977
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1731
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15156
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3977
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8937
Składniki
Filety z kury pokroić w paski. Przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Świeże pieczarki obrać ze skórki pokroić lub pieczarki z słoika odcedzić z zalewy. Pieczarki przełożyć na filety z kury.
Śmietanę 30% przelać do miseczki wymieszać z 2 opakowaniami zupy cebulowej. Zalać pieczarki i filety.
Zapiekać ok 45 min w temp. 180 stopni