Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i bardzo smaczne
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5568
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3761
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2118
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5568
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5582
Składniki
Filety z kury pokroić w paski. Przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Świeże pieczarki obrać ze skórki pokroić lub pieczarki z słoika odcedzić z zalewy. Pieczarki przełożyć na filety z kury.
Śmietanę 30% przelać do miseczki wymieszać z 2 opakowaniami zupy cebulowej. Zalać pieczarki i filety.
Zapiekać ok 45 min w temp. 180 stopni