Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i bardzo smaczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1047
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12964
Składniki
Filety z kury pokroić w paski. Przyprawić solą i pieprzem. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Świeże pieczarki obrać ze skórki pokroić lub pieczarki z słoika odcedzić z zalewy. Pieczarki przełożyć na filety z kury.
Śmietanę 30% przelać do miseczki wymieszać z 2 opakowaniami zupy cebulowej. Zalać pieczarki i filety.
Zapiekać ok 45 min w temp. 180 stopni