Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu, co wcale nie ujmuje im smaku
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20197
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 199
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20197
Składniki
Wlać żółtka do kukurydzy, dokładnie wymieszać.
Przesiać razem mąkę, sól, pieprz i proszek do pieczenia, wsypać do kukurydzy.
Dodać pianę z białek, delikatnie wymieszać.
Podgrzać olej na średnim ogniu do temperatury 180 st.
Wykładać ciasto łyżką na gorący olej. Po usmażeniu jednej strony placków, odwrócić. Wyjmować, gdy się przyrumienią. Podawać odrazu. SMACZNEGO!