Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste w wykonaniu, co wcale nie ujmuje im smaku
Wlać żółtka do kukurydzy, dokładnie wymieszać.
Przesiać razem mąkę, sól, pieprz i proszek do pieczenia, wsypać do kukurydzy.
Dodać pianę z białek, delikatnie wymieszać.
Podgrzać olej na średnim ogniu do temperatury 180 st.
Wykładać ciasto łyżką na gorący olej. Po usmażeniu jednej strony placków, odwrócić. Wyjmować, gdy się przyrumienią. Podawać odrazu. SMACZNEGO!
Sycący i soczysty kurczak z warzywami w orientalnym stylu podany z kukurydzia...
Odsłon: 153
Szybki pomysł na śniadanie, podwieczorek czy też lekką kolację. Świetnie spra...
Odsłon: 2489
Moja propozycja na lekkie, ale przede wszystkim smaczne ciasto na bazie zdrow...
Odsłon: 10168
Moja propozycja na lekkie, ale przede wszystkim smaczne ciasto na bazie zdrow...
Odsłon: 10168
Składniki
Wlać żółtka do kukurydzy, dokładnie wymieszać.
Przesiać razem mąkę, sól, pieprz i proszek do pieczenia, wsypać do kukurydzy.
Dodać pianę z białek, delikatnie wymieszać.
Podgrzać olej na średnim ogniu do temperatury 180 st.
Wykładać ciasto łyżką na gorący olej. Po usmażeniu jednej strony placków, odwrócić. Wyjmować, gdy się przyrumienią. Podawać odrazu. SMACZNEGO!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Paluchy czosnkowe
Przekąski
Tortilla z warzywami i serem
Przekąski
Tarta z mascarpone i szparagami
Przekąski
Jajka pod pierzynką
Paluchy czosnkowe
Paluchy czosnkowe to świetna przekąska. Dobrze smakują na ciepło, ale też na...
Odsłon: 105
Tortilla z warzywami i serem
Szybka i prosta przekąska pięknie się prezentuje na stole idealna na różne ok...
Odsłon: 129