Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 51
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 51
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8667
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3088
Polecam.
Odsłon: 1884
Składniki
Całe jajka roztrzepać z vegetą.
Filet z kurczaka pokroić w drobną kostkę.
Mięso dodać do jajek. Następnie dodać majonez, ser oraz mąkę. Mąki należy dodać tyle aby masa była dosyć gęsta.
Olej rozgrzać na patelni. Nakładać łyżką masę na patelnę, tworzyć placuszki, niezbyt grube, ponieważ mięso nie usmaży się.
Można podawać z salatką z kapusty pekińskiej (przepis u mnie) oraz pieczonymi ziemniakami.