Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30934
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3641
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4556
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1144
Składniki
Całe jajka roztrzepać z vegetą.
Filet z kurczaka pokroić w drobną kostkę.
Mięso dodać do jajek. Następnie dodać majonez, ser oraz mąkę. Mąki należy dodać tyle aby masa była dosyć gęsta.
Olej rozgrzać na patelni. Nakładać łyżką masę na patelnę, tworzyć placuszki, niezbyt grube, ponieważ mięso nie usmaży się.
Można podawać z salatką z kapusty pekińskiej (przepis u mnie) oraz pieczonymi ziemniakami.