Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 387
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 17
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 359
Polecam.
Odsłon: 387
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 38
Składniki
Mozarelle i pomidory pokroić w plastry. Ocet i maggi wymieszać w salaterce.
Mozarelle namoczyć w "sosie".
Układać wszystko warstwami na talerzu. Najpierw mozarella, następnie szynka zwinięta w rulonik, a na końcu plaster pomidora.
Podawać z gorącą bagietką czosnkową lub ziołową.