Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa jako drugie danie lub samodzielne danie gorące.
Tradycyjny gulasz wieprzowy, aromatyczny i bardzo smaczny.
Odsłon: 4653
W moim domu najczęstszą potrawą jaką gotuję to gulasz. Uwielbiam go, bo wysta...
Odsłon: 8538
Za oknem huśtawka pogodowa, właściwie powrót zimy, jednym słowem paskudnie. W...
Odsłon: 6198
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22601
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 799
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 22601
Prosty, szybki obiad zrobiony w 30 minut. Danie smaczne na tyle, że gości w n...
Odsłon: 799
Składniki
Składniki na masę mięsną włożyć do miski i dobrze wymieszać, Podzielić na 4 części. Plastry mięsa wyklepać jak na tradycyjne rolady. Nałożyć masę mięsną zwinąć. Owinąć nitką lub spiąć wykałaczkami.Cebulę zeszklić włożyć rolady posypać solą, papryką,Obsmażyć i zalać wszystko ciepłą wodą. Dusić około 30 min. Wyłożyć rolady odwinąć nitkę, sos zakłócić mąką. Podawać z ziemniakami lub kluskami śląskimi. Jarzyny wg uznania.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Ogórki faszerowane
Przekąski
Szparagi w cieście francuskim
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Ogórki faszerowane
Szybka przekąska na imprezę. Zrobicie ją z zaledwie 4 składników a sam proces...
Odsłon: 24
Szparagi w cieście francuskim
Maj to miesiąc szparagów. Uwielbiam wiosnę między innymi dlatego, że obfituje...
Odsłon: 100