Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4813
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418747
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4813
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 418747
Składniki
Do mięsa wbijamy jajko i doprawiamy przyprawami jak na mielone. Paprykę kroimy w paski. Każdy plaster szynki smarujemy masą mięsną (ok.łyżki) ,przykrywamy plastrem sera i kładziemy pasek papryki. Zwijamy roladki. Boki zaklejamy mięsem mielonym , tak by ser nie wypłynął podczas pieczenia.
Blachę smarujemy olejem i układamy roladki. Pieczemy ok.30-35 min w temperaturze 180*C.