Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 598
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 254
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 598
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 268
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 254
Składniki
Do mięsa wbijamy jajko i doprawiamy przyprawami jak na mielone. Paprykę kroimy w paski. Każdy plaster szynki smarujemy masą mięsną (ok.łyżki) ,przykrywamy plastrem sera i kładziemy pasek papryki. Zwijamy roladki. Boki zaklejamy mięsem mielonym , tak by ser nie wypłynął podczas pieczenia.
Blachę smarujemy olejem i układamy roladki. Pieczemy ok.30-35 min w temperaturze 180*C.