Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13091
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1110
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1104
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13091
Składniki
Do mięsa wbijamy jajko i doprawiamy przyprawami jak na mielone. Paprykę kroimy w paski. Każdy plaster szynki smarujemy masą mięsną (ok.łyżki) ,przykrywamy plastrem sera i kładziemy pasek papryki. Zwijamy roladki. Boki zaklejamy mięsem mielonym , tak by ser nie wypłynął podczas pieczenia.
Blachę smarujemy olejem i układamy roladki. Pieczemy ok.30-35 min w temperaturze 180*C.