Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1951
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1638
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2622
Składniki
rybę pokroić na kawałki, składniki ciasta zmiksować, rybę moczyć w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu, składniki zalewy wrzucić do garnka i zagotować, następnie dodajemy podsmażoną cebulę, pokrojone w paski paprykę i pokrojonego w kostkę ogórka, na dnie naczynia układamy rybę zalewamy zalewą z warzywami, czynność tę powtarzamy do wyczerpania sie składników :-)