Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35647
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1189
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5981
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35647
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1189
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1750
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5981
Składniki
rybę pokroić na kawałki, składniki ciasta zmiksować, rybę moczyć w cieście i smażyć na gorącym tłuszczu, składniki zalewy wrzucić do garnka i zagotować, następnie dodajemy podsmażoną cebulę, pokrojone w paski paprykę i pokrojonego w kostkę ogórka, na dnie naczynia układamy rybę zalewamy zalewą z warzywami, czynność tę powtarzamy do wyczerpania sie składników :-)