Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11957
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 596
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11957
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13500
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
PODGOTOWAĆ KALAFIOR ŻEBY BYŁ NA PÓŁ TWARDY.ODCEDZIĆ,GDY PRZESTYGNIE POKROIĆ W RÓŻYCZKI,DODAĆ PUSZKĘ KUKURYDZY,MAŁĄ CEBULKĘ,PAPRYKĘ CZERWONĄ ,ZIELONĄ W MAŁĄ KOSTECZKĘ ,MOŻE BYĆ TEZ ZIELONY OGÓREK.
DODAĆ 2 ŁYŻKI MAJONEZU,SÓL,PIEPRZ DO SMAKU.NAJLEPSZA SCHŁODZONA.