Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2624
Składniki
PODGOTOWAĆ KALAFIOR ŻEBY BYŁ NA PÓŁ TWARDY.ODCEDZIĆ,GDY PRZESTYGNIE POKROIĆ W RÓŻYCZKI,DODAĆ PUSZKĘ KUKURYDZY,MAŁĄ CEBULKĘ,PAPRYKĘ CZERWONĄ ,ZIELONĄ W MAŁĄ KOSTECZKĘ ,MOŻE BYĆ TEZ ZIELONY OGÓREK.
DODAĆ 2 ŁYŻKI MAJONEZU,SÓL,PIEPRZ DO SMAKU.NAJLEPSZA SCHŁODZONA.