Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 949
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4575
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1217
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 539
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 949
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4575
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1217
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 539
Składniki
Groszek odcedzić, zalewę zachować. Seler obrać pokroić na paluszki ok 2cm zalać gorącą zalewą z groszku z dodatkiem mleka i soli. Gotować pod przykryciem kilka minut ale seler powinien pozostać twardawy, odcedzić i ostudzić.
Migdały sparzyć, obrać i pokroić, dodać groszek, seler, i zieleninę. Zalać jogurtem z domieszką ketchupu doprawić do smaku i wymieszać delikatnie.Smacznego