Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2764
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2764
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1286
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 738
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 84
Składniki
Groszek odcedzić, zalewę zachować. Seler obrać pokroić na paluszki ok 2cm zalać gorącą zalewą z groszku z dodatkiem mleka i soli. Gotować pod przykryciem kilka minut ale seler powinien pozostać twardawy, odcedzić i ostudzić.
Migdały sparzyć, obrać i pokroić, dodać groszek, seler, i zieleninę. Zalać jogurtem z domieszką ketchupu doprawić do smaku i wymieszać delikatnie.Smacznego