Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12409
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 861
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12409
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 861
Składniki
Groszek odcedzić, zalewę zachować. Seler obrać pokroić na paluszki ok 2cm zalać gorącą zalewą z groszku z dodatkiem mleka i soli. Gotować pod przykryciem kilka minut ale seler powinien pozostać twardawy, odcedzić i ostudzić.
Migdały sparzyć, obrać i pokroić, dodać groszek, seler, i zieleninę. Zalać jogurtem z domieszką ketchupu doprawić do smaku i wymieszać delikatnie.Smacznego