Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1265
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420758
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1863
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1265
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420758
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1863
Składniki
Groszek odcedzić, zalewę zachować. Seler obrać pokroić na paluszki ok 2cm zalać gorącą zalewą z groszku z dodatkiem mleka i soli. Gotować pod przykryciem kilka minut ale seler powinien pozostać twardawy, odcedzić i ostudzić.
Migdały sparzyć, obrać i pokroić, dodać groszek, seler, i zieleninę. Zalać jogurtem z domieszką ketchupu doprawić do smaku i wymieszać delikatnie.Smacznego